EXIT – рок туризъм от май до юли

EXIT – рок фестивалът на Петроварадинската крепост на Нови сад тази година е съпроводен от още едно събитие и така феновете могат да посетят четири фестивала на цената на един.

Освен основния фест в Сърбия и тези в Черна гора и Румъния, през 2017 г. се прибавя ново музикално събитие – в Хърватия. Билетът струва 115 лв.

Първият фест е Sea Star в Умаг, който ще се проведе на 26 и 27 май в курорта Стела Марис, Хърватска. Сред първите обявените банди са The Prodigy, фаворитите Dubioza kolektiv и хърватските домакини Urban&4. Новият фестивал на Адриатическо море ще представи десетки от най-важните артисти в глобалната и регионалната музикална сцена на шест сцени.

Следва Revolution Festival, който ще се проведе на 2 и 3 юни в румънския град Тимишоара.

Самият EXIT в Петроварадинската крепост тази година ще се проведе между 6 и 9 юли. Дни по-късно е четвъртото издание на Sea Dance в Черна гора от 13 до 15 юли.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Мечтай. Подготви се. Иди и виж. Разкажи