На театър или мюзикъл в Лондон

Големите в бизнеса с туристически услуги все по-често се заглеждат към услуги, които да гарантират интересни преживявания на пътуващите. Airbnb например използва платформата си, за да даде възможност да се анонсират всякакви курсове, турове или събития.

Тази седмица Раянер последва тенденцията, като влезе в директен сблъсък с компаниите, продаващи билети за представления. Така нискотарифният превозвач позволява да се резервират билети за някои от най-популярните представления в лондонските музикални и театрални зали.

Поне засега, не се начислява такса за резервация. Такъв тип странична дейност не е напълно нова за самолетните компании. И Раянер, и Уизер използват платформите си, за да предлагат рент-а-кар или хотелски нощувки, действайки като комисионери на трети страни.

Нискотарифната компания предлага около 1000 събития в Англия. Фокусът е върху мюзикъли и театрални постановки или всичко, което полира блясъка на Уест Енд в Лондон. Сред заглавията правят впечатление Клетниците на Камерън Макинтош, Магьосниците от Оз, Мамма Миа и Трилър (по Майкъл Джексън).

„Дългият път от деня към нощта“ на Юджин О.Нийл с участието на Джеръми Айрънс също не е за пропускане при цени от 12.50 паунда или с 2.50 паунда по-евтино от други места заради липсата на такса. Това се отнася за постановката от 14 часа, а за  вечерната постановка цените са по-високи. Но докато четете тази статия, евтините билети може да свършат, тъй като за няколко часа всички места на най-ниски цени през април бяха продадени.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *