Добри новини за търсачите на евтини полети

Wizz Air започва да лети до още пет града от София.

А амолетните билети са вече в продажба като най-евтините до Бари, Неапол и Мюнхен-Меминген започват от 49.99 лв., а до Кьолн и Женева – от 59.99 лв. в посока с включени летищни такси и малък салонен багаж.

Превозвачът добавя и още един самолет Airbus A320 за полетите си от София, което ще позволи увеличаването на полетната честота по някои от вече съществуващите маршрути. Така от 4 юни полетите до Лондон-Лутън ще се увеличат на 14 седмично, от 14 септември полетите до Болоня и Ларнака ще станат по 4, а до Дубай и Ларнака – по 3 седмично. добавя пет нови дестинации от София от средата на септември, като самолетните билети са вече в продажба. Полетите до Бари, Неапол и Мюнхен-Меминген започват от 49.99 лв., а до Кьолн и Женева – от 59.99 лв. за еднопосочен билет (с включен безплатния малък салонен багаж).

Превозвачът добавя и още един самолет Airbus A320 за полетите си от София, което ще позволи увеличаването на полетната честота по някои от вече съществуващите маршрути. Така от 4 юни полетите до Лондон-Лутън ще се увеличат на 14 седмично, от 14 септември полетите до Болоня и Ларнака ще станат по 4, а до Дубай и Ларнака – по 3 седмично.

Ирландската компания Ryanair обави, че започва полети от Eвропа до САЩ на ниски цени. Решение за това е взел Съветът на директорите на компанията. По-късно от компанията отрекоха подобни планове.
Според първото съобщение на всеки полет ще има места от 15 долара в едната посока, съобщават от компанията. Допълнителните услуги ще се заплащат.

В момента сравнително евтини полети до САЩ предлага Norwegian, която лети за малко повече от 400 долара до САЩ (двупосочен билет) – ход, който се радва на широко внимание в щатските медии.

Ключови думи за този текст

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *